Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Dél-Tirol Gasztronómia Tradíció Borvidékek Különleges alapanyagok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1005 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg1005 | ||
005 | 20150425120923.0 | ||
008 | 141215suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Demcsák Tímea | |
245 | 1 | 0 | |a Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban |c Demcsák Tímea |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban |
695 | |a Dél-Tirol | ||
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Tradíció | ||
695 | |a Borvidékek | ||
695 | |a Különleges alapanyagok | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1005/1/Gasztrokult%C3%BAra%20a%20magasban%2C%20avagy%20kulin%C3%A1ris%20soksz%C3%ADn%C5%B1s%C3%A9g%20%C3%A9s%20trad%C3%ADci%C3%B3%20D%C3%A9l-Tirolban.pdf |z Dokumentum-elérés |