Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban
Elmentve itt :
Szerző: | Demcsák Tímea |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Dél-Tirol Gasztronómia Tradíció Borvidékek Különleges alapanyagok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1005 |
Hasonló tételek
A hazai csokoládé gasztrokultúra
: Keviczky Krisztina
: Keviczky Krisztina
A dunai hajós gasztrokultúra Budapesten
: Szabó Krisztina Zsuzsanna
: Szabó Krisztina Zsuzsanna
A Gusteau Kulináris Élményműhely marketingstratégiája
: Soltész Dorottya
: Soltész Dorottya
A gasztrokultúra közösségformáló szerepe Magyarországon és Cipruson
: Péri Babett
: Péri Babett
A kényelmi termékek térnyerése a kulináris piacon
: Gordos Dorina Mária
: Gordos Dorina Mária
A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása
: Fehér Zsófia
: Fehér Zsófia
Sokszínűség a munkahelyen
: Hüse Réka
: Hüse Réka
Sokszínűség a munkahelyen
: Verebélyi Dorina
: Verebélyi Dorina
Az édes kísértés nyomában, avagy a csokoládé sokszínűsége
: Kókay Mercédesz Alexandra
: Kókay Mercédesz Alexandra
A Börzsöny turisztikai sokszínűsége
: Lózs Viktória
: Lózs Viktória
Tradició és evolúció a magyar pezsgő készítésben
: Lipták György
: Lipták György
A családi vállalatok innovációja a tradíció tükrében
: Vig Rózsa
: Vig Rózsa
Sokszínűség a nemzetközi kapcsolatokban Kulturális, kommunikációs és viselkedéstechnikai kihívások
: Svraka Zsófia
: Svraka Zsófia
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
A tradíció és az Y generáció találkozása a Szamossal
: Mosonyi Márk
: Mosonyi Márk
Aktivizálás, és sokszínűség, a pincér elméleti képzésben
: Rácz György
: Rácz György
Sokszínűség és befogadás a Z-generáció perspektívájából
: Brasnyó Rákhel
: Brasnyó Rákhel
Büszkeség és balítélet – Az első benyomás sokszínűsége
: Liber Evelin Fatime
: Liber Evelin Fatime
TRADÍCIÓ. EVOLÚCIÓ.INSPIRÁCIÓ. A magyar gasztronómia elmúlt kétszáz éve
: FERENCZI ROXÁNA
: FERENCZI ROXÁNA
A hazai élelmiszervásárlók tudatosságának "sokszínűsége" azaz élelmiszer fogyasztói klaszterek ismertetése
: Brávácz Ibolya
Megjelent: (2013)
: Brávácz Ibolya
Megjelent: (2013)
Tradíció és innováció a városi szállodák közösségi tereiben TRADITION AND INNOVATION IN THE COMMUNITY SPACESOF CITY HOTELS
: Juhász-Dóra Katalin
Megjelent: (2023)
: Juhász-Dóra Katalin
Megjelent: (2023)
A kulturális turizmus sokszínűsége és fejlesztési lehetőségei Sárospatakon
: Orosz Kinga
: Orosz Kinga
A kommunikáció sokszínűsége az életben és a szállodák területén
: Nemes Fanni
: Nemes Fanni
Tradíció és innováció a családi vállalkozásokban a Mátrai Üveg-Tükör Kft. vonatkozásában
: Mátrai Dominik
: Mátrai Dominik
Hagyomány, tradíció, megújulás. Egy családi vállalkozás új termék bevezetése a hungarikumok piacára
: Maros Mariann
: Maros Mariann
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
Interkulturális kommunikáció vállalati kérdései-A sokszínűség hatásai a gazdasági szervezetekre
: Faragó Rebeka
: Faragó Rebeka
Tradíció és innováció -egy világjárvány szorításában. Vállalati identitás a Dreher Sörgyárak Zrt. példáján keresztül
: Kókainé Tüske Boglárka
: Kókainé Tüske Boglárka
A tradíció szerepe a posztmodern fogyasztó számára egy luxus szálloda, a Sea Island Resort példáján keresztül
: Lerner Judit
: Lerner Judit
A dél-koreai és japán kereskedőházak hatása
: Todorov Tímea
: Todorov Tímea
B2B kommunikációs stratégia a szervezeti sokszínűség tükrében, elemzése és összefüggései a társadalmi felelősségvállalás kommunikációjával
: Uhrin Dávid
: Uhrin Dávid
B2B kommunikációs stratégia a szervezeti sokszínűség tükrében, elemzése és összefüggései a társadalmi felelősségvállalás kommunikációjával
: Uhrin Dávid
: Uhrin Dávid
Hasonló tételek
-
A hazai csokoládé gasztrokultúra
: Keviczky Krisztina -
A dunai hajós gasztrokultúra Budapesten
: Szabó Krisztina Zsuzsanna -
A Gusteau Kulináris Élményműhely marketingstratégiája
: Soltész Dorottya -
A gasztrokultúra közösségformáló szerepe Magyarországon és Cipruson
: Péri Babett -
A kényelmi termékek térnyerése a kulináris piacon
: Gordos Dorina Mária