Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/101 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg101 | ||
005 | 20150422145513.0 | ||
008 | 140929suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Novák Zulejka | |
245 | 1 | 0 | |a Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig |c Novák Zulejka |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a cukrászat | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/101/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |