Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Cukrászati termékek és technol...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Novák Zulejka
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/101
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)
Írjon véleményt elsőként!
Először be kell jelentkeznie

Hasonló tételek

  • A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
    ‌: Ring Bence
  • A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól
    ‌: Majerik Norbert
  • A sörgyártási technológia változásának bemutatása a XIX. századtól napjainkig, a HopTop Brewery Kft. példáján keresztül
    ‌: Jándi Ferenc
  • A XIX. századtól napjainkig terjedő időszak magyar gasztronómiájának étkezési szokásai, vendéglátása komplett menüsorok elemzésén keresztül bemutatva
    ‌: Kovács Amália
  • Pénzügyi válságok a XVII. századtól napjainkig
    ‌: Koroljov András

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_8kjf6n87p326gqsoth6i792k9f