A felszolgálási díj és a borravaló szabályozása és gyakorlata Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Juhász Tamás
További közreműködők: Hámori Antal
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:felszolgálási díj
borravaló
jatt
felszolgáló
Vendéglátás
étterem
fizetés
vendég
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10112

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg10112
005 20170831133014.0
008 170503suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Juhász Tamás 
245 1 2 |a A felszolgálási díj és a borravaló szabályozása és gyakorlata Magyarországon  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Juhász Tamás 
246 1 0 |a A felszolgálási díj és a borravaló szabályozása és gyakorlata Magyarországon = Regulation and practice of the service charge and tip in Hungary  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A felszolgálási díj és a borravaló jogi szabályozásai, azoknak az elemzése és a fellelhető problémák felvázolása. A felszolgálási díj állandó elfogadottsága nem változott 10 év távlatában sem, bár a jogi szabályozásban még mindig vannak hiányosságok. A felszolgálási díj és a borravaló különbségeit nem lehet elégszer kihangsúlyozni, és az egyes különbségek rendkívüli mértékben kihatnak mind a felszolgálóra, mind a vendégre. Etikai, fogyasztóvédelmi, polgári, jogi, és pénzügyi szempontból is megítélhetjük a felszolgálási díjat, a borravaló pedig nem csak a vendéglátásra jellemző, de csak ott elfogadott.  
695 |a felszolgálási díj 
695 |a borravaló 
695 |a jatt 
695 |a felszolgáló 
695 |a Vendéglátás 
695 |a étterem 
695 |a fizetés 
695 |a vendég 
700 0 1 |a Hámori Antal  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10112/1/A%20felszolg%C3%A1l%C3%A1si%20d%C3%ADj%20%C3%A9s%20a%20borraval%C3%B3%20szab%C3%A1lyoz%C3%A1sa%20%C3%A9s%20gyakorlata%20Magyarorsz%C3%A1gon.pdf  |z Dokumentum-elérés