Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Létai Flóra |
---|---|
További közreműködők: | Lenkovics Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Kézműves sajt Sajtműhely Sajtrendezvények Sajtokkal foglalkozó szervezetek Magyarország sajtfogyasztása |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10156 |
Hasonló tételek
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca
: Farkas Luca
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
Kézműves sajtok piaci lehetőségeinek vizsgálata a hazai kistermelők által készített termékek vonatkozásában
: Kiss János Krisztián
: Kiss János Krisztián
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Olasz sajtok fogyasztása az országeredet-imázs tükrében
: Szántó Kitti
: Szántó Kitti
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
A kézműves sörök bemutatása a Legfelsőbb Beeróság kézműves söröző választékán keresztül
: Nagy Bálint
: Nagy Bálint
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
A Mad Scientist kézműves sörfőzde bemutatása
: Tóth Barna Tamás
: Tóth Barna Tamás
A Raiffeisen Bank Zrt. befektetési termékeinek összehasonlítása
: Iványi Bence
: Iványi Bence
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
A kézműves termékek marketingje
: Bohus Dorottya
: Bohus Dorottya
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
Kézműves sörök marketingje Magyarországon
: Majláth Máté
: Majláth Máté
Egyedi és kézműves termékek a tömegcikkek ellen - kézműves vásárok, mint turisztikai vonzerők
: Kalocsai Viola
: Kalocsai Viola
A LIDL saját márkás termékeinek ismertsége és kedveltsége
: Zoboki Márk
: Zoboki Márk
Az alkoholfogyasztási szokások Magyarországon, a Diageo termékeinek ismerete
: Óvári Zsombor Krisztián
: Óvári Zsombor Krisztián
A kézműves sörök elterjedése Magyarországon
: Börönte Bence
: Börönte Bence
A kézműves sörfőzés helyzete Magyarországon
: Horváth Dávid
: Horváth Dávid
Kézműves-e a kisüzemi sör?
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
Kézműves sörök piacának alakulása Magyarországon
: Varga Dániel
: Varga Dániel
Kézműves sörök budapesti piacának vizsgálata
: Füle Barbara Zsuzsanna
: Füle Barbara Zsuzsanna
McDonald's kontra kézműves hamburgerezők
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
A Golden Brothers Zrt. sajátmárkás termékeinek online piaci bevezetése
: Tamási Huba
: Tamási Huba
A hazai élelmiszeripari kiskereskedelmi láncok saját márkás termékeinek vizsgálata
: Staud Fanni
: Staud Fanni
A Rauch Hungária Kft. piaci környezetének és termékeinek vizsgálata
: Újmári-Tóth Gréta
: Újmári-Tóth Gréta
Hasonló tételek
-
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
: Farkas Luca -
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti