A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | borok gasztronómia egri borvidék Gál Tibor pincészet Gál Tibor fúzió |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10188 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg10188 | ||
005 | 20170829151949.0 | ||
008 | 170502suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Gulyás Zita | |
245 | 1 | 2 | |a A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül |c Gulyás Zita |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A dolgozatomban a borok és gasztronómia, illetve a bor étel párosítást szeretném bemutatni Gál Tibor Pincészetén keresztül. Mennyire ismerik, nem ismerik és tartják be az emberek a szabályokat. Primer és szekunder kutatásokat végeztem a szakdolgozatomhoz. Eredményként elmondható, hogy hallottak már az emberek a párosítás szabályáról, azonban nem használják. | |
695 | |a borok | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a egri borvidék | ||
695 | |a Gál Tibor pincészet | ||
695 | |a Gál Tibor fúzió | ||
700 | 1 | |a Lenkovics Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10188/1/Guly%C3%A1s%20Zita%20Szakdolgozat%20V%C3%A9ggleges.pdf |z Dokumentum-elérés |