A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gulyás Zita
További közreműködők: Lenkovics Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:borok
gasztronómia
egri borvidék
Gál Tibor pincészet
Gál Tibor fúzió
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10188

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg10188
005 20170829151949.0
008 170502suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gulyás Zita 
245 1 2 |a A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül  |c Gulyás Zita  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatomban a borok és gasztronómia, illetve a bor étel párosítást szeretném bemutatni Gál Tibor Pincészetén keresztül. Mennyire ismerik, nem ismerik és tartják be az emberek a szabályokat. Primer és szekunder kutatásokat végeztem a szakdolgozatomhoz. Eredményként elmondható, hogy hallottak már az emberek a párosítás szabályáról, azonban nem használják. 
695 |a borok 
695 |a gasztronómia 
695 |a egri borvidék 
695 |a Gál Tibor pincészet 
695 |a Gál Tibor fúzió 
700 1 |a Lenkovics Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10188/1/Guly%C3%A1s%20Zita%20Szakdolgozat%20V%C3%A9ggleges.pdf  |z Dokumentum-elérés