A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | borok gasztronómia egri borvidék Gál Tibor pincészet Gál Tibor fúzió |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10188 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg10188 | ||
| 005 | 20170829151949.0 | ||
| 008 | 170502suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gulyás Zita | |
| 245 | 1 | 2 | |a A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül |c Gulyás Zita |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatomban a borok és gasztronómia, illetve a bor étel párosítást szeretném bemutatni Gál Tibor Pincészetén keresztül. Mennyire ismerik, nem ismerik és tartják be az emberek a szabályokat. Primer és szekunder kutatásokat végeztem a szakdolgozatomhoz. Eredményként elmondható, hogy hallottak már az emberek a párosítás szabályáról, azonban nem használják. | |
| 695 | |a borok | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a egri borvidék | ||
| 695 | |a Gál Tibor pincészet | ||
| 695 | |a Gál Tibor fúzió | ||
| 700 | 1 | |a Lenkovics Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10188/1/Guly%C3%A1s%20Zita%20Szakdolgozat%20V%C3%A9ggleges.pdf |z Dokumentum-elérés |