Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
Elmentve itt :
Szerző: | Joó Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Németh Dr. Patrícia |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Beruházás Zöld mezős Marketing Kutatás Helyzetelemzés Vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10199 |
Hasonló tételek
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Új szórakozóhely nyitásának lehetőségei és korlátai a vigalminegyedben
: Gáspár Ferenc Bálint
: Gáspár Ferenc Bálint
Felhőalapú működés integrálása nagyvállalati környezetbe
: Korponyai Márk
: Korponyai Márk
BI eszközök bevezetése vállalati környezetbe
: Sasfalvi Adél
: Sasfalvi Adél
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése és használata nagyvállalati környezetbe
: Deák Balázs
: Deák Balázs
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Hibrid munkavégzés és irodai környezetbe való visszatérés mentálhigiénés aspektusai
: Putnoki Erika
: Putnoki Erika
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
Egy egységes szállodai besorolási rendszer lehetősége az Európai Unióban, a Hotelstars rendszer vizsgálatán keresztül
: Patai Krisztina Regina
: Patai Krisztina Regina
Egy új kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése a szépségiparban
: Vojtkó Vanda
: Vojtkó Vanda
A tervezés folyamatának bemutatása, középpontba helyezve a pénzügyi tervet, továbbá egy adott vállalkozás eredményének elemzése
: Krebsz Brigitta
: Krebsz Brigitta
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Egy új kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése a terrarisztika világában
: Budácsik Dorottya
: Budácsik Dorottya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
A Zsemle Bisztró piaci bevezetésének lehetősége
: Lajkó Nóra
: Lajkó Nóra
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Kiberbiztonsági rendszer felépítése, bemutatása egy kereskedelmi egység működésének tükrében
: Bulejka Márk Zoltán
: Bulejka Márk Zoltán
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Egy kiskereskedelmi egység közösségi média megjelenésének megtervezése
: Csiernik Lehel
: Csiernik Lehel
Egy konkrét vállalat költség és eredményalakulásának elemzése, piaci pozíciójának értékelése
: Csorba Bence
: Csorba Bence
A covid-19 okozta fogyasztói magatartásváltozás vizsgálata a szeszipari szektorban, fókuszba helyezve a Zwack Unicum fogyasztóit
: Majer Dávid
: Majer Dávid
A COVID-19 okozta fogyasztói magatartásváltozás vizsgálata a szeszipari szektorban, fókuszba helyezve a Zwack Unicum fogyasztóit
: Majer Dávid
: Majer Dávid
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Pénzügyi kontrolling alkalmazásának lehetősége egy márkakereskedésben
: Faludi Armilla Tímea
: Faludi Armilla Tímea
A Kereskedelmi egység létesítése és piaci bevezetése nevű új tantárgyon belül Az elektronikus kiskereskedelmi egység létrehozása tananyag kidolgozása
: Lipák Mária
: Lipák Mária
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila
: Perjámosy Leila
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
Magyarország külképviseleteinek gazdálkodása,ellenőrzése egy egységes elszámolási rendszerben
: Tóthné Sándor Anita
: Tóthné Sándor Anita
Egységes ERP rendszer bevezetése egy nemzetközi cég leányvállalatainál
: Csombok Péter
: Csombok Péter
Statisztikai modul fejlesztése egy egységes moduláris webes rendszerben
: Bátorfalvi Géza Csaba
: Bátorfalvi Géza Csaba
A térségi együttműködés lehetőségei az egységes turisztikai desztináció menedzsment szervezeti keretein belül Székelyföldön, Hargita megyében
: Joó Emőke
: Joó Emőke
Hasonló tételek
-
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva -
Új szórakozóhely nyitásának lehetőségei és korlátai a vigalminegyedben
: Gáspár Ferenc Bálint -
Felhőalapú működés integrálása nagyvállalati környezetbe
: Korponyai Márk -
BI eszközök bevezetése vállalati környezetbe
: Sasfalvi Adél