A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csüllög Anna
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Fagylalt történelem
Fagylalt gyártás
Fagylalt összetétel
Dizájner termékek
21. századi dizájner termékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10286
Leíró adatok
Kivonat:A fagylalt, ahogy 5000 évvel ezelőtt, a 21. században is, talán az egyik legkedveltebb cukrásztermék.A szakdolgozatban figyelmet fordítok a fagylalt gyártása során használt alapanyagok és különböző ételintoleranciák kapcsolatára és a különleges diétát folytató fogyasztók számára kínált lehetséges alternatívákra. Így az alapanyagok és járulékos anyagok mellett egy rövid kitérést teszek a különböző alapanyagok helyettesíthetőségére, illetve a természetes alapanyagokra is a speciális termékeken keresztül.