A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Fagylalt történelem Fagylalt gyártás Fagylalt összetétel Dizájner termékek 21. századi dizájner termékek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10286 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg10286 | ||
005 | 20170830103102.0 | ||
008 | 170503suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Csüllög Anna | |
245 | 1 | 2 | |a A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig |c Csüllög Anna |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a The expansion of ice cream into the 21st century design products |
520 | 3 | |a A fagylalt, ahogy 5000 évvel ezelőtt, a 21. században is, talán az egyik legkedveltebb cukrásztermék.A szakdolgozatban figyelmet fordítok a fagylalt gyártása során használt alapanyagok és különböző ételintoleranciák kapcsolatára és a különleges diétát folytató fogyasztók számára kínált lehetséges alternatívákra. Így az alapanyagok és járulékos anyagok mellett egy rövid kitérést teszek a különböző alapanyagok helyettesíthetőségére, illetve a természetes alapanyagokra is a speciális termékeken keresztül. | |
695 | |a Fagylalt történelem | ||
695 | |a Fagylalt gyártás | ||
695 | |a Fagylalt összetétel | ||
695 | |a Dizájner termékek | ||
695 | |a 21. századi dizájner termékek | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10286/8/Cs%C3%BCll%C3%B6g_Anna_Szakdolgozat_2017.pdf |z Dokumentum-elérés |