A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csüllög Anna
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Fagylalt történelem
Fagylalt gyártás
Fagylalt összetétel
Dizájner termékek
21. századi dizájner termékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10286

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg10286
005 20170830103102.0
008 170503suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Csüllög Anna 
245 1 2 |a A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig  |c Csüllög Anna  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a The expansion of ice cream into the 21st century design products 
520 3 |a A fagylalt, ahogy 5000 évvel ezelőtt, a 21. században is, talán az egyik legkedveltebb cukrásztermék.A szakdolgozatban figyelmet fordítok a fagylalt gyártása során használt alapanyagok és különböző ételintoleranciák kapcsolatára és a különleges diétát folytató fogyasztók számára kínált lehetséges alternatívákra. Így az alapanyagok és járulékos anyagok mellett egy rövid kitérést teszek a különböző alapanyagok helyettesíthetőségére, illetve a természetes alapanyagokra is a speciális termékeken keresztül. 
695 |a Fagylalt történelem 
695 |a Fagylalt gyártás 
695 |a Fagylalt összetétel 
695 |a Dizájner termékek 
695 |a 21. századi dizájner termékek 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10286/8/Cs%C3%BCll%C3%B6g_Anna_Szakdolgozat_2017.pdf  |z Dokumentum-elérés