Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Mészáros Vivien Brigitta |
---|---|
Other Authors: | Balogh-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Laktózmentes Gluténmentes Glutén és laktóz Gluténmentes és laktózmentes ételek Gluténmentes termékek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10288 |
Similar Items
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika
: Kálmán Veronika
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
Az ételkínálat összeállításának szabályai, a régiós és a szezonális alapanyagok figyelembevétele a tervezésben.
: Vörös Bálint Bence
: Vörös Bálint Bence
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
: Gózon Péter
: Gózon Péter
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
: Radnai Lilla
: Radnai Lilla
A Free Bake gluténmentes pékség hallgatói vállalkozás üzleti terve
: Hős Andrea
: Hős Andrea
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
Budapesti kisüzemi sörfőzdék helyzete és érvényesülése a vendéglátásban
: Falatovics Farkas István
: Falatovics Farkas István
A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe
: Hóka Ádám Máté
: Hóka Ádám Máté
Külföldi tulajdonosok a budapesti vendéglátásban - motiváció vizsgálat és helyzetelemzés
: Tamáska Zsófia
: Tamáska Zsófia
Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül
: Schweigert Szimonetta
: Schweigert Szimonetta
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Gluténmentes étkezés a hazai fogyasztók szemszögéből, a Bonita Bisztró példáján keresztül
: Orodán Éva
: Orodán Éva
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
: Gócza Márton
: Gócza Márton
Konfliktushelyzetek és konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Tóth Vivien
: Tóth Vivien
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Karbon és ökológia lábnyom hasznosíthatósága a budapesti vendéglátásban, az Ono poke bowl and bar példáján bemutatva
: Sztanojev Dávid
: Sztanojev Dávid
A koronavírus hatása a budapesti szállodaiparra
: Kanizsai Brigitta
: Kanizsai Brigitta
Specialitások a vendéglátásban–Az esküvőszervezés gasztronómiai sajátosságai
: Zala Vivien Jázmin
: Zala Vivien Jázmin
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra
: Szebényi Dóra
Similar Items
-
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna -
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám -
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta -
A vegetáriánus ételkínálat összehasonlítása Vas megyében és Budapesten
: Kálmán Veronika -
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György