Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Máté Rebeka |
---|---|
Other Authors: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fűszerek felhasználása friss fűszerek szárított fűszerek érzékszervi vizsgálat fűszerek termesztése |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10369 |
Similar Items
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs
: Seybold Balázs
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra
: Szászi Alexandra Dóra
Friss diplomások munkavállalási motivációja az SSC szektorban
: Szántó Márton Attila
: Szántó Márton Attila
Az érzékszervi marketing hatékonyságának vizsgálata az egyetemisták körében
: Denkovics Dorina
: Denkovics Dorina
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória
: Cseh Viktória
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória
: Cseh Viktória
Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása
: Csukás Hajnalka
: Csukás Hajnalka
Magyar ginek fogyasztói érzékszervi és szemkamerás vizsgálat
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében
: Sörös Dániel
: Sörös Dániel
Az érzékszervi marketing hatása a fogyasztóra a Rossmann drogéria nyomában
: Püski Dorina
: Püski Dorina
Az Y és Z generációs friss diplomások helyzete a munkaerőpiacon
: Mokrán Tímea
: Mokrán Tímea
A friss zöldség termékpálya résztvevők közvetett hatása a vetőmag forgalmazására
: Szungyi Péter
Published: (2006)
: Szungyi Péter
Published: (2006)
Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban
: Varga Nelli
: Varga Nelli
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
Miért leszünk nagyvállalati alkalmazottak? Elhelyezkedési motivációk vizsgálata nagyvállalati környezetben, friss diplomás munkavállalók és egyetemisták tekintetében.
: Szakács-Kolozsvári Norbert
: Szakács-Kolozsvári Norbert
Az érzékszervi marketing és alkalmazása a Costa Coffee, illetve Starbucks kávéházakban
: Benkő Inez
: Benkő Inez
Ebéd házhoz-szállítás a kezdetektől napjainkig. Avagy, út a Foodexpresstől a FrissFoodig
: Fülöp Anikó
: Fülöp Anikó
A fogyasztók figyelméért folytatott küzdelem a kereskedelemben az érzékszervi marketingre támaszkodva
: Simon Barbara
: Simon Barbara
A marketing evolúciója a fogyasztók szempontjából - avagy a cipőbolttól az érzékszervi marketingig
: Fehér Barbara
Published: (2008)
: Fehér Barbara
Published: (2008)
Kezdeti karrierperiódus Pályakezdés és a MOL Growww friss diplomás program
: Szalkai Fruzsina
: Szalkai Fruzsina
Villa Pianciani marketingkommunikációjának vizsgálata
: Szücs Rebeka
: Szücs Rebeka
Egyéni vállalkozók adózási lehetőségeinek vizsgálata
: Hámori Rebeka
: Hámori Rebeka
A életminőség vizsgálata Magyarországon és az Európai Unió tagországaiban
: Kontha Rebeka
: Kontha Rebeka
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka
: Hirschler Rebeka
A Z generáció munkahelyi motivációs lehetőségeinek vizsgálata
: Káldi Rebeka
: Káldi Rebeka
A szervezeti elkötelezettség és a munkahelyi elégedettség kapcsolatának vizsgálata nagyvállalati környezetben
: Bakos Rebeka
: Bakos Rebeka
Digitális és osztálytermi oktatás vizsgálata módszertani és tanulói szempontból
: Szabó Eszter Rebeka
: Szabó Eszter Rebeka
A digitális átalakulás támogatásának vizsgálata a KKV-k körében
: Tóth Rebeka
: Tóth Rebeka
A Bosch innovációs tevékenységének vizsgálata
: Hordós Rebeka Júlia
: Hordós Rebeka Júlia
Kiberbiztonság kialakítása és vizsgálata etikus hackelés módszereivel
: Szalontai Máté
: Szalontai Máté
Kommunikációs stratégiák vizsgálata az online társkeresésben
: Nagy Rebeka Timea
: Nagy Rebeka Timea
A kávé fogyasztásának pszichológiája, valamint népszerűségének vizsgálata és a mindennapokban betöltött szerepe a magyar háztartások életében
: Faddi Rebeka
: Faddi Rebeka
Munkahelyi mentálhigiéné, stressz és kiégés vizsgálata a HR dolgozók körében
: Supka Anna Rebeka
: Supka Anna Rebeka
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei
: Ignácz Lukács Máté
: Ignácz Lukács Máté
A Ghibli cégcsoport tevékenysége, fókuszban a Kínából érkező áruk szállítmányozási folyamatának vizsgálata
: Pásztor Rebeka
: Pásztor Rebeka
A bérszínvonal és a béreket alakító tényezők vizsgálata
: Gulyás Máté
: Gulyás Máté
Az Őrség gasztroturisztikai vonzerejének vizsgálata
: Kabucz Máté
: Kabucz Máté
A magyar erdőgazdálkodás helyzete és jövedelmezőségének vizsgálata 2015-2021
: Vargovics Máté
: Vargovics Máté
A magyar erdőgazdálkodás helyzete és jövedelmezőségének vizsgálata 2015-2021
: Vargovics Máté
: Vargovics Máté
Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
: Csáti Réka Rebeka
: Csáti Réka Rebeka
Similar Items
-
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
: Seybold Balázs -
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra -
Friss diplomások munkavállalási motivációja az SSC szektorban
: Szántó Márton Attila -
Az érzékszervi marketing hatékonyságának vizsgálata az egyetemisták körében
: Denkovics Dorina -
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória