A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bodó Péter
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Novotel Budapest Danube Hotel
Étel kínálat elemzése
Választék kialakításának szempontjai
italkínálat elemzése
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10487

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg10487
005 20170831131637.0
008 170509suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bodó Péter 
245 1 2 |a A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei  |c Bodó Péter  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Novotel Budapest Danube Hotel 
695 |a Étel kínálat elemzése 
695 |a Választék kialakításának szempontjai 
695 |a italkínálat elemzése 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10487/1/Szakdolgozat%20Bod%C3%B3-P%C3%A9ter%20%28X83L6Q%29%20v%C3%A9gleges%20F..pdf  |z Dokumentum-elérés