A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Novotel Budapest Danube Hotel Étel kínálat elemzése Választék kialakításának szempontjai italkínálat elemzése |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10487 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg10487 | ||
005 | 20170831131637.0 | ||
008 | 170509suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bodó Péter | |
245 | 1 | 2 | |a A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei |c Bodó Péter |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Novotel Budapest Danube Hotel | ||
695 | |a Étel kínálat elemzése | ||
695 | |a Választék kialakításának szempontjai | ||
695 | |a italkínálat elemzése | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10487/1/Szakdolgozat%20Bod%C3%B3-P%C3%A9ter%20%28X83L6Q%29%20v%C3%A9gleges%20F..pdf |z Dokumentum-elérés |