A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | HACCP KFC |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10536 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg10536 | ||
005 | 20170901104300.0 | ||
008 | 170505suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Biró Réka | |
245 | 1 | 2 | |a A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál |c Biró Réka |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a HACCP | ||
695 | |a KFC | ||
700 | 1 | |a Miskolczi Tibor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10536/1/Bir%C3%B3%20R%C3%A9ka%20Szakdolgozat%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |