A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | burgonya vendéglátás gasztronómia magyar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg10761 | ||
005 | 20170830102515.0 | ||
008 | 170509suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Czompa Fanny | |
245 | 1 | 2 | |a A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában |c Czompa Fanny |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a burgonya | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a magyar | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761/1/diplomadolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |