A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Czompa Fanny
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:burgonya
vendéglátás
gasztronómia
magyar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg10761
005 20170830102515.0
008 170509suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Czompa Fanny 
245 1 2 |a A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában  |c Czompa Fanny  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a burgonya 
695 |a vendéglátás 
695 |a gasztronómia 
695 |a magyar 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/10761/1/diplomadolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés