A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pálfalvi Brigitta
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Tokaji borvidék
Borgasztronómia
Világörökség
Szepsy
Gróf Degenfeld
Sauska
Borkülönlegesség
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1078

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1078
005 20151212125120.0
008 141210suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Pálfalvi Brigitta 
245 1 2 |a A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában  |c Pálfalvi Brigitta  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Tokaji borvidék 
695 |a Borgasztronómia 
695 |a Világörökség 
695 |a Szepsy 
695 |a Gróf Degenfeld 
695 |a Sauska 
695 |a Borkülönlegesség 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1078/1/P%C3%A1lfalvi%20Brigitta%20Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés