A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Tokaji borvidék Borgasztronómia Világörökség Szepsy Gróf Degenfeld Sauska Borkülönlegesség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1078 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg1078 | ||
005 | 20151212125120.0 | ||
008 | 141210suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Pálfalvi Brigitta | |
245 | 1 | 2 | |a A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában |c Pálfalvi Brigitta |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Tokaji borvidék | ||
695 | |a Borgasztronómia | ||
695 | |a Világörökség | ||
695 | |a Szepsy | ||
695 | |a Gróf Degenfeld | ||
695 | |a Sauska | ||
695 | |a Borkülönlegesség | ||
700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1078/1/P%C3%A1lfalvi%20Brigitta%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |