Egy új budapesti étterem és borozó komplex elemzése a vendéglátóipari piacon való sikerességének tükrében
Saved in:
Main Author: | Baán Csenge |
---|---|
Other Authors: | Vágány Dr. Judit |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem borozó üzleti terv megvalósíthatósági tanulmány sikeresség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/10935 |
Similar Items
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Egy új szálloda megvalósíthatósági tanulmányának elemzése és sikerességének feltételeire vonatkozó javaslatok Kecskemét városában
: Láng Viktor Tibor
: Láng Viktor Tibor
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Az ügyfélkapcsolat sikerességének kulcsa
: Papp Júlia
: Papp Júlia
Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása
: Makai Anita
: Makai Anita
Marketing tevékenység egy új étterem viszonylatában
: Gulyás Laura
: Gulyás Laura
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon
: Perczel Simeon
A Hévízi „Balalajka” étterem megvalósításának, üzemeltetésének és gazdálkodásának komplex elemzése
: Nagy Irina
: Nagy Irina
A Budapest Bank munkáltatói márkájának hitelessége a gyakornoki program sikerességének tükrében
: Györkös Beáta Anna
: Györkös Beáta Anna
A Nemzeti Közlekedési Hatóság komplex elemzése az új államháztartási számvitel tükrében
: Nagy Balázs
: Nagy Balázs
A Milka Dark Milk bevezetésének körülményei és sikerességének elemzése
: Szele Réka Erzsébet
: Szele Réka Erzsébet
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Projektek sikerességének értelmezése és megítélése az IT szektorban
: Csorba Réka
: Csorba Réka
A Crowne Hotel működése és sikerességének titka
: Szauter Rebeka
: Szauter Rebeka
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
A Zara, mint fast fashion márka sikerességének kutatása
: Kőrösi Mercedes Rita
: Kőrösi Mercedes Rita
A fejlesztési programok sikerességének értelmezése a magyar labdarúgásban
: Hényel Viktor
: Hényel Viktor
BGE-s frissdiplomások munkaerőpiaci-sikerességének mérése DPR adatok alapján
: Fábián Szilvia Réka
: Fábián Szilvia Réka
A Hotel Nemzeti szervezeti kultúrájának és sikerességének elemei
: Földi Fanni
: Földi Fanni
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Szállodák teljesítményének komplex értékelési módszertana az európai piacon
: Horváth Gabriella
: Horváth Gabriella
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
A VIDEOJÁTÉK PROJEKTEK SIKERESSÉGÉNEK VIZSGÁLATA A KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS VONATKOZÁSÁBAN
: Szűcs Krisztina
: Szűcs Krisztina
Anyám szerint reggeliző-kávézó sikerességének kulcsa és marketingtevékenységének bemutatása
: Horváth Pálma
: Horváth Pálma
A rendezvények sikerességének kulcsa az Abacus Business & Wellness Hotelben
: Marics Erika
: Marics Erika
A jutalomalapú közösségi finanszírozás keretében megvalósuló projektek sikerességének vizsgálata
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Az Apple márka sikerességének és lojális vevőtáborának oknyomozó kutatása
: Farmosi Dániel
: Farmosi Dániel
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta
: Nagy Brigitta
A vendéglátóipari piaci pozícionálása, szolgáltatási háttér és felkészültség összehasonlító elemzése a budapesti agglomeráció néhány településén (Budaörs, Érd, Törökbálint)
: Buza Virág
: Buza Virág
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Similar Items
-
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián -
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel -
Egy új szálloda megvalósíthatósági tanulmányának elemzése és sikerességének feltételeire vonatkozó javaslatok Kecskemét városában
: Láng Viktor Tibor -
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila -
Az ügyfélkapcsolat sikerességének kulcsa
: Papp Júlia