Gasztronómia utazás Erdélyben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Erdély Gasztronómia Tájjellegű konyha Tájétel Étkezési szokások |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/111 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg111 | ||
005 | 20200402103217.0 | ||
008 | 140927suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Balló Ildikó | |
245 | 1 | 0 | |a Gasztronómia utazás Erdélyben |c Balló Ildikó |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Gasztronómia utazás Erdélyben |
246 | 1 | 1 | |a Gastronomical trip in Tansylvania |
520 | 3 | |a Az dolgozat betekintést nyújt a Kárpát-medence tájjellegű konyháiba. Kiemelve Erdély, azon belül Marosvásárhely főzési és étkezési szokásait. | |
695 | |a Erdély | ||
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Tájjellegű konyha | ||
695 | |a Tájétel | ||
695 | |a Étkezési szokások | ||
700 | 1 | |a Gundel Dr. János |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/111/1/SZAKDOLGOZATfinal.pdf |z Dokumentum-elérés |