Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
Saved in:
Main Author: | Szabó Bettina |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | Gasztronómia NEMZETKÖZI MAGYAR |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/11393 |
Similar Items
Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
: Huszár Beatrix
: Huszár Beatrix
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata
: Varga Luca Kata
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában
: Szokolai Dóra
: Szokolai Dóra
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
: Sallai Mária
: Sallai Mária
Az Európai Unió és a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége stratégiai partnerségének bemutatása
: Dudás Bertalan Fülöp
: Dudás Bertalan Fülöp
A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
: Szilvasán Eszter
: Szilvasán Eszter
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
: Lendvai Csenge
: Lendvai Csenge
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
Interkulturális kihívások a volt Jugoszlávia területén élő nemzetek között, különös tekintettel a koszovói albánok helyzetére
: Zemniczky Nándor Bogiszláv
: Zemniczky Nándor Bogiszláv
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján
: Szunyogh Esztella
: Szunyogh Esztella
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján
: Horváth Róbert
: Horváth Róbert
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Similar Items
-
Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
: Huszár Beatrix -
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina -
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata -
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita -
A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában
: Szokolai Dóra