Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Minőség Cukrászati termék Alapanyag fine dining Kézművesség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/11399 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg11399 | ||
| 005 | 20170831102546.0 | ||
| 008 | 170516suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pallos Orsolya | |
| 245 | 1 | 0 | |a Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában |c Pallos Orsolya |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Minőség | ||
| 695 | |a Cukrászati termék | ||
| 695 | |a Alapanyag | ||
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a Kézművesség | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/11399/1/Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |