A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása
Elmentve itt :
Szerző: | Mészáros Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | Kínálat Fogadó Étlap |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12054 |
Hasonló tételek
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás
: Benkő Tamás
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
A Pálinka Patika itallapjának elemzése, szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Borhi Balázs
: Borhi Balázs
A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
: Czapák Viktória
: Czapák Viktória
Szekeres Anna Záródolgozata
: Szekeres Anna
: Szekeres Anna
A terrortámadások hatása a beutazó turizmusra Európa főbb fogadó országaiban
: Fintor Dóra
: Fintor Dóra
A The Three Corners Hotel Anna piaci koncepciójának vizsgálata
: Jarabek Tamás Gábor
: Jarabek Tamás Gábor
A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája
: Haffner Marcell
: Haffner Marcell
A The Three Corners Hotel Anna *** Superior szálloda Front Office tevékenységének elemzése
: Surányi Liza
: Surányi Liza
A wellness turizmus jelentősége Nyíregyházán, a Nyilas Fogadó példáján keresztül
: Huszti Tímea
: Huszti Tímea
VNMKFN, Dékány Anna, Marketing pszichológiai trükkök hatása a vásárlási döntéshozatalra
: Dékány Anna
: Dékány Anna
Szentes turizmusa újragondolva
: Péter Jázmin
: Péter Jázmin
Az ügyfelek szakszerű tájékoztatása a banki kondíciókról
: Horvátits Viktória Johanna
: Horvátits Viktória Johanna
A Piramis Szentes Kft. marketing aktivitásának elemzése
: Lantos Csilla
: Lantos Csilla
Anna Wintour munkássága és vezetői módszerei - A kezdetektől az amerikai Vogue főszerkesztői székéig
: Lénárd Péter Zsolt
: Lénárd Péter Zsolt
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
Gyöngyök Útja és Szent Márton út összehasonlító elemzése
: Molnár Nóra
: Molnár Nóra
A fogászati turizmus szerepe Magyarországon a frankofón küldő piac és a magyar fogadó piac szempontjából
: Pál Éva Zsuzsanna
: Pál Éva Zsuzsanna
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Tóth Gréta Zsófia
: Tóth Gréta Zsófia
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Baranyai Lili Júlia
: Baranyai Lili Júlia
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Pásti Nóra
: Pásti Nóra
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Kerekes Barbara
: Kerekes Barbara
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Nemes Balázs
: Nemes Balázs
Szentes turisztikai kínálata és fejlődésének lehetőségei
: Nyíri Bernadett
: Nyíri Bernadett
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
A Covid-19 hatásának bemutatása a szállodaiparra a The Three Corners Hotel Anna*** Superior szállodán keresztül
: Dorogi Laura Hédi
: Dorogi Laura Hédi
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
Hasonló tételek
-
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea -
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás -
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina -
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka -
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia