Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
Elmentve itt :
Szerző: | Ruprech Botond |
---|---|
További közreműködők: | Csizmár József |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | Költséggazdálkodás elemzés tervezés Faloda Kft. |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12095 |
Hasonló tételek
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Az Ipackchem Kft. költséggazdálkodásának elemzése
: Szillner Kata
: Szillner Kata
REGIO Játék Kft. Költséggazdálkodásának Elemzése
: Lakos Zoltán
: Lakos Zoltán
Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben
: Puskás Bianka Petra
: Puskás Bianka Petra
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
A Bükkös Hotel Kft. Költséggazdálkodásának elemzése
: Vietórisz Ágnes
: Vietórisz Ágnes
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Az AQ Anton Kft költséggazdálkodásának sajátosságai
: Császár Kinga
: Császár Kinga
A Levegő Munkacsoport költséggazdálkodásának javítása
: Klovács Bettina
: Klovács Bettina
A Nógrádker Zrt költséggazdálkodásának értékelése
: Kazareczki Dóra
: Kazareczki Dóra
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
A VLG Kábelkereskedelmi Kft. költséggazdálkodásának elemzése és továbbfejlesztése
: Dankóné Bartek Csenge Barbara
: Dankóné Bartek Csenge Barbara
A Flextronics International Kft. költséggazdálkodásának vizsgálata
: Bakos György
: Bakos György
A vállalkozás költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése
: Czifrus Renáta
: Czifrus Renáta
A szállodaiparban tevékenykedő vállalatok költséggazdálkodásának értékelése
: Pálinkás Balázs
: Pálinkás Balázs
A vállalkozás költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése
: Szabadszállási Aletta
: Szabadszállási Aletta
A vállalkozás költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése
: Fejes Adrien
: Fejes Adrien
A PremiumCool Kereskedelmi Kft. költséggazdálkodásának elemzése és fejlesztése
: Mikula Krisztina
: Mikula Krisztina
A "Mould-Tech" Kft. költséggazdálkodásának átfogó vizsgálata
: Bécs Tibor
: Bécs Tibor
A Mirbesz Kft. költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése
: Gergely Krisztina
: Gergely Krisztina
A Mellow Mood Hotels költséggazdálkodásának értékelése, elemzése és továbbfejlesztésének lehetőségei
: Nagy Barbara
: Nagy Barbara
A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI NONPROFIT Kft. költséggazdálkodásának elemzése és továbbfejlesztése
: Miló Mihály
: Miló Mihály
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Az Amsy Jelöléstechnika Kft tevékenységének és költséggazdálkodásának átfogó vizsgálata
: Feketéné Baska Szilvia
: Feketéné Baska Szilvia
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
A Gorsium-Camp Kft. tevékenységének és költséggazdálkodásának vizsgálata
: Simon Péter
: Simon Péter
Hasonló tételek
-
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge -
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata -
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta -
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid -
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan