Piemont borászatának bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Bor Barolo Gaja Vermut Vendéglátás Dolcetto Barbera |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1210 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg1210 | ||
| 005 | 20150427153342.0 | ||
| 008 | 141215suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szabó Gábor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Piemont borászatának bemutatása |c Szabó Gábor |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Bor | ||
| 695 | |a Barolo | ||
| 695 | |a Gaja | ||
| 695 | |a Vermut | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Dolcetto | ||
| 695 | |a Barbera | ||
| 700 | 1 | |a Seregi Dr. Andrásné |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1210/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |