A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hikisch Réka
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Gasztronómia
étlap elemzés
magyar konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12380

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg12380
005 20170831100936.0
008 170518suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Hikisch Réka 
245 1 2 |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben  |c Hikisch Réka  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztronómia 
695 |a étlap elemzés 
695 |a magyar konyha 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12380/1/Projektmunka1.-1.pdf  |z Dokumentum-elérés