Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
Saved in:
Main Author: | Jancsik Dóra Emőke |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Kulcsszavak: | art'otel Gluténallergia Laktózérzékenység |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12468 |
Similar Items
Art'otel Front Office tevékenységének bemutatása
: Makra Petra
: Makra Petra
A szolgáltatásmarketing vizsgálata az art'otel budapest (****) példáján keresztül
: Karancsi Dóra
: Karancsi Dóra
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike
: Gulyás Melinda Őzike
Az értékesítésben dolgozók szervezeti felépítése az Art'otel Budapestben
: Stelén Péter
: Stelén Péter
A konferenciaturizmus, valamint a MICE termékcsoport bemutatása az art’otel budapest-en keresztül
: Zsombok András
: Zsombok András
A budapesti és drezdai Art'otel összehasonlító elemzése az F&B részlegre fókuszálva
: Kiss Melanie
: Kiss Melanie
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Különböző diéták kihatása a vendéglátásra Magyarországon, a budapesti burgerezők viszonylatában
: Maier Doren
: Maier Doren
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
The art of forfaiting
: Gál Tamás
: Gál Tamás
Az Electronic Arts üzleti környezetének elemzése
: Kriston Gergely Péter
: Kriston Gergely Péter
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
A szállodai értékesítés elemzése fejlődésének lehetőségei és határai, a forgalom dinamikája a ráható tényezők alapján az Art’otel Budapestnél
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
The art of branding an explorative pilot study into aspects of branding utilized by artisan entrepreneurs
: Chandler Nick
Published: (2024)
: Chandler Nick
Published: (2024)
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
Szállodai rendezvényszservezés az Alfa Art Hotelben
: Molnár Teodóra
: Molnár Teodóra
A RadnaiArt online marketingterve
: Radnai Adrián
: Radnai Adrián
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Budapest speciális helyszete és szerepe a dunai hajózásban
: Vad Zsuzsanna
: Vad Zsuzsanna
A CsillámVilág Body Art Kft. működésének vállalatgazdasági elemzése
: Kohári Attiláné
: Kohári Attiláné
A HandArt Kft. üzleti terve
: Magony Gabriella
: Magony Gabriella
Art and craft as a tourist attraction in Georgia
: Ioseliani Ana
: Ioseliani Ana
Unleashing Sponsorship Potential for Martial Arts Athetes
: László Alexa Pálma
: László Alexa Pálma
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
Budapest és Párizs turizmusának összehasonlítása fenntarthatóság szempontjából
: Langó Réka
: Langó Réka
Budapest vagy bulipest, avagy speciális érdeklődésű csoportok a fővárosban
: Kern India
: Kern India
Az Art Kingdom Dance Community és versenytársainak marketingkommunikációja
: Bakó Barbara
: Bakó Barbara
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
Similar Items
-
Art'otel Front Office tevékenységének bemutatása
: Makra Petra -
A szolgáltatásmarketing vizsgálata az art'otel budapest (****) példáján keresztül
: Karancsi Dóra -
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike -
Az értékesítésben dolgozók szervezeti felépítése az Art'otel Budapestben
: Stelén Péter -
A konferenciaturizmus, valamint a MICE termékcsoport bemutatása az art’otel budapest-en keresztül
: Zsombok András