Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Ételallergia biológia funkciók megelőzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12479 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg12479 | ||
| 005 | 20170831103035.0 | ||
| 008 | 170522suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szabó Bettina | |
| 245 | 1 | 0 | |a Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. |c Szabó Bettina |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Ételallergia | ||
| 695 | |a biológia funkciók | ||
| 695 | |a megelőzés | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12479/1/Projektmunka%202017%2CBudapesti%20Gazdas%C3%A1gi%20Egyetem%20Turizmus.pdf |z Dokumentum-elérés |