A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Endrődi Evelin
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Magyar konyha
Olasz konyha
Étlap elemzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12507

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg12507
005 20180303104559.0
008 170523suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Endrődi Evelin 
245 1 2 |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.  |c Endrődi Evelin  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Magyar konyha 
695 |a Olasz konyha 
695 |a Étlap elemzés 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12507/7/projektmunka2017%20%281%29%20%281%29.pdf  |z Dokumentum-elérés