PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kun Kolos
További közreműködők: Lenkovics Beatrix
Dokumentumtípus: Projektmunka
Kulcsszavak:Vendéglátás
Borok és ételek párosítása
Dudok Rendezvényház
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12527

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg12527
005 20170916120315.0
008 170524suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kun Kolos 
245 1 0 |a PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kun Kolos 
246 1 0 |a PROFESSZIONÁLIS VENDÉGLÁTÁS, VALAMINT AZ ÉTELEK ÉS A BOROK KAPCSOLATA A DUDOK RENDEZVÉNYHÁZNÁL  |h [elektronikus dokumentum] 
516 |a Project_work 
695 |a Vendéglátás 
695 |a Borok és ételek párosítása 
695 |a Dudok Rendezvényház 
700 0 1 |a Lenkovics Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12527/1/Kun%20Kolos%20v%C3%A9gleges.pdf  |z Dokumentum-elérés