Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Projektmunka |
| Kulcsszavak: | frozen joghurt laktózmentes Egészséges táplálkozás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12531 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg12531 | ||
| 005 | 20180302114007.0 | ||
| 008 | 170524suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Garajszki Gabriella | |
| 245 | 1 | 0 | |a Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány |h [elektronikus dokumentum] / |c Garajszki Gabriella |
| 516 | |a Project_work | ||
| 695 | |a frozen joghurt | ||
| 695 | |a laktózmentes | ||
| 695 | |a Egészséges táplálkozás | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Kasza Lajos |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12531/1/Garajszki%20Gabriella%20projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |