Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
Saved in:
Main Author: | Eszenyi Fruzsina |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | Étlap elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12716 |
Similar Items
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A Vén Hajó Étterem és a Pannónia Gasztrohajó kínálatának elemzése
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban
: Tóth Virág
: Tóth Virág
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
: Buzamanisz Attila
: Buzamanisz Attila
Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának az elemzése
: Csuta Rita
: Csuta Rita
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
A városi turizmus keresletének és kínálatának elemzése
: Napholcz Kitti
: Napholcz Kitti
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A női "utazási csomagok" kínálatának komplex elemzése
: Orosz Gabriella
: Orosz Gabriella
Hargita megye turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Bende Réka
: Bende Réka
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése
: Hazafi Eszter
: Hazafi Eszter
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
Mallorca turisztikai kínálatának vizsgálata
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Similar Items
-
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra -
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik -
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta -
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia -
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie