Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Az Abacus Hotel étterméhez köt...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Export Ready — 
Cover Image

Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pável Balázs
Other Authors: Seregi Dr. Andrásné
Kulcsszavak:Bor
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12721
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
    ‌: Vida Nikolett
  • A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
    ‌: Kiss Renáta Petra
  • A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
    ‌: Bakos Kinga
  • Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
    ‌: Fehér Tibor
  • Az Abacus Business & Wellness Hotel konkurencia analízise
    ‌: Kovács Alexandra

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs