Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
Saved in:
Main Author: | Pável Balázs |
---|---|
Other Authors: | Seregi Dr. Andrásné |
Kulcsszavak: | Bor |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12721 |
Similar Items
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett
: Vida Nikolett
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
Az Abacus Business & Wellness Hotel konkurencia analízise
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A tatai Hotel Gottwald bemutatása, az ott felmerülő problémák kutatása és megoldása.
: Lovas Lilla
: Lovas Lilla
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós
: Gruda Miklós
Rendezvényszervezés az Abacus Hotelben
: Rück Noémi
: Rück Noémi
Panaszkezelés az Abacus Hotelban
: Pálházi Ádám
: Pálházi Ádám
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A hazai kerékpáros turizmushoz köthető internetes oldalak elemzése
: Koltai Lilla Viktória
: Koltai Lilla Viktória
Panaszkezelés az Abacus Business & Wellness Hotelben
: Verő Erika
: Verő Erika
Ayurvéda az utazási irodák kínálatában
: Goschler Bianka Éva
: Goschler Bianka Éva
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
A libra lounge étterem itallapján a borok megjelenítése, a pincészetek bemutatása
: Kollár Mónika
: Kollár Mónika
SWOT elemzés az Abacus Business&Wellness Hotelról
: Gyollai Péter
: Gyollai Péter
A sharing economyhoz köthető alkalmazások használata a Z generáció körében
: Segunda-Manuel Manuela
: Segunda-Manuel Manuela
Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
: Huszár Beatrix
: Huszár Beatrix
Lakossági számlacsomagok az OTP Bank kínálatában
: Kormosné Koós Kitti
: Kormosné Koós Kitti
Az elektromos autózás térnyerése, és az ahhoz köthető területek marketingtevékenységeinek hatása a fogyasztók tájékozottságára.
: Dibáczi Levente
: Dibáczi Levente
Az Y és Z generáció audiovizuális OTT/streaming szolgáltatások fogyasztásának jellemzője és változása
: Csoma Márk Zoltán
: Csoma Márk Zoltán
A City Hotel Miskolc szerepe a város turisztikai kínálatában
: Kladiva Krisztina
: Kladiva Krisztina
Az Abacus Business & Wellness Hotel****Superior szálloda bemutatása, tevékenységének, működésének elemzése, fejlesztési javaslatok
: Szalóki Zoltán
: Szalóki Zoltán
A wellness, mint trend átalakulása Az Abacus Business&Wellness Hotel **** superior szolgáltatásai alapján
: Rádi Fruzsina Ramóna
: Rádi Fruzsina Ramóna
Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira
: Illés Edina Zita
: Illés Edina Zita
Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira
: Illés Edina Zita
: Illés Edina Zita
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
AZ ÉLMÉNYHEZ VEZETŐ ÚT AZ ABACUS BUSINESS & WELLNESS HOTELBEN
: Marics Erika
: Marics Erika
Raktározási folyamatok az Abacus Medicine Hungary Kft.-nél
: Juha Beatrix
Published: (2018)
: Juha Beatrix
Published: (2018)
A Housekeeping munkája és szervezeti felépítése Abacus Hotel – Business, Wellness & Spa
: Takaró Éva
: Takaró Éva
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A rendezvények sikerességének kulcsa az Abacus Business & Wellness Hotelben
: Marics Erika
: Marics Erika
A rendezvényszervezés fejlődése és bemutatása az Abacus Hotel Business & Wellness Hotel **** Superiorban, a DM Kft. rendezvényének gyakorlatán keresztül
: Géczi Orsolya
: Géczi Orsolya
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
Budapesti piacok a turizmus kínálatában
: Marczinkó Sára
: Marczinkó Sára
Termékmegjelenítés a kereskedelmi televíziók kínálatában
: Tóth Renáta
: Tóth Renáta
Posztmodern attrakciók a városok kínálatában
: Kádár Csenge
: Kádár Csenge
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka
: Bartos Boglárka
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Similar Items
-
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett -
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra -
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga -
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor -
Az Abacus Business & Wellness Hotel konkurencia analízise
: Kovács Alexandra