A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sós Dániel
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:Gundel
gasztronómia
nemzetközi konyha
magyar konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12732

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg12732
005 20180303115620.0
008 171115suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Sós Dániel 
245 1 2 |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben  |c Sós Dániel  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A Gundel étterem étlapjának, elemzése, kiterjesztése a magyar gasztronómiára. 
695 |a Gundel 
695 |a gasztronómia 
695 |a nemzetközi konyha 
695 |a magyar konyha 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12732/1/Projektmunka-S%C3%B3s-D%C3%A1niel-FZXAMO.pdf  |z Dokumentum-elérés