A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | Gundel gasztronómia nemzetközi konyha magyar konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12732 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg12732 | ||
005 | 20180303115620.0 | ||
008 | 171115suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Sós Dániel | |
245 | 1 | 2 | |a A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben |c Sós Dániel |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A Gundel étterem étlapjának, elemzése, kiterjesztése a magyar gasztronómiára. | |
695 | |a Gundel | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a nemzetközi konyha | ||
695 | |a magyar konyha | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12732/1/Projektmunka-S%C3%B3s-D%C3%A1niel-FZXAMO.pdf |z Dokumentum-elérés |