A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Emese |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | ételérzékenység éttermek ételintolerancia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12805 |
Hasonló tételek
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
: Zólyomi Benjámin
: Zólyomi Benjámin
A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban
: Dabis Debóra
: Dabis Debóra
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya
: Belényesi Orsolya
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján
: Beck Édua
: Beck Édua
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
A munkáltatók márkaépítésének és generációk igényeinek találkozása
: Szikora Bence
: Szikora Bence
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter
: Tomis Eszter
Különleges háromszögszámok - érdekességekről szemléltetéssel
: Molnár István, et al.
Megjelent: (2023)
: Molnár István, et al.
Megjelent: (2023)
Budapesti rövidtávú lakáskiadás piaca a szállodák és a vendégek véleményének megítélése alapján
: Zaveczky Melinda
: Zaveczky Melinda
A nyugdíjkorhatárban lévő munkavállalók munkaerő-piaci igényeinek elemzése
: Balás Patrícia Viktória
: Balás Patrícia Viktória
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
A budapesti luxusszállodák közösségi média jelenléte és annak hatása a vendégek szállodafoglalási döntéshozatalára
: Schmidt Nicole
: Schmidt Nicole
Különleges Szálláshelyek Magyarországon
: Kántás Péter
: Kántás Péter
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
Különleges akkreditív jogok
: Csekő Katalin
Megjelent: (2009)
: Csekő Katalin
Megjelent: (2009)
Fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedési lehetőségei a vendéglátásban
: Orbán Zsófia Rita
: Orbán Zsófia Rita
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter
: Marossy Eszter
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Szállodahajók, mint különleges termékek
: Vörös Attila
: Vörös Attila
Az Y és Z generációk megváltozott igényeinek hatása a toborzás és kiválasztás humán folyamatában
: Molnár Ágnes Bernadett
: Molnár Ágnes Bernadett
A szállodai vendégek lojalitásának elérése érzelmi kötődéssel
: Toldi Nóra
: Toldi Nóra
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
Különleges helyzetek kezelése a turizmusban
: Dósa Orsolya Viktória
: Dósa Orsolya Viktória
Folyadékfogyasztás különböző országokból érkező szálloda vendégek körében
: Jávor Lili
: Jávor Lili
Különleges szálláshelyek öt csillag felett
: Pete Melitta
: Pete Melitta
Különleges online kereskedelmi oldalak kommunikációja
: Páli Döníz
: Páli Döníz
Különleges rendezvényhelyszínek kiválasztását befolyásoló tényezők
: Pintér Kata Zsófia
: Pintér Kata Zsófia
A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
: Gózon Péter
: Gózon Péter
Az alumni rendszer igényeinek felmérése, kielemzése és kialakítása a Magyar Cserkészszövetségen belül
: Kristály Márton Tamás
: Kristály Márton Tamás
Budapest és a budapestiek felkészültsége külföldi vendégek fogadására
: Csörsz Lili
: Csörsz Lili
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
Különleges kereskedési lehetőségek a Forex piacon
: Bakos Tamás
: Bakos Tamás
Egyéni cseh vendégek beutaztatása Magyarországra és annak marketingje
: Pénzes Melinda
: Pénzes Melinda
A magyar zenei fesztiválok fogyasztói igényeinek a változása, valamint hatása a kínálati oldalra
: László Anna Virág
: László Anna Virág
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
Különleges Szabályozást Igénylő Küldemények Közlekedtetése Vasúton
: Kiss János Pál
: Kiss János Pál
ERP rendszer testreszabási igényeinek és lépéseinek bemutatása (projektmenedzsment eszközökkel) a Városgazdálkodási Kft gyakorlatában
: Szalai Veronika
: Szalai Veronika
Hasonló tételek
-
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
: Zólyomi Benjámin -
A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban
: Dabis Debóra -
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya -
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon
: Ványi Dalma Lili -
Az ételallergia és -intolerancia kezelése a vendéglátásban - a vendégek tapasztalatai alapján
: Beck Édua