A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bene András János
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Furmint
Tokaj
száraz fehérbor
bor-étel párosítás
gasztronómia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12810

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg12810
005 20180428114825.0
008 171124suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bene András János 
245 1 2 |a A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában  |c Bene András János  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában 
695 |a Furmint 
695 |a Tokaj 
695 |a száraz fehérbor 
695 |a bor-étel párosítás 
695 |a gasztronómia 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12810/1/Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés