A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Furmint Tokaj száraz fehérbor bor-étel párosítás gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12810 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg12810 | ||
005 | 20180428114825.0 | ||
008 | 171124suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bene András János | |
245 | 1 | 2 | |a A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában |c Bene András János |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában |
695 | |a Furmint | ||
695 | |a Tokaj | ||
695 | |a száraz fehérbor | ||
695 | |a bor-étel párosítás | ||
695 | |a gasztronómia | ||
700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12810/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |