The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Petrezselyem Anna Mónika
További közreműködők: Gundel Dr János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Karcag
Mutton stew of Karcag
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12889

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg12889
005 20180301162715.0
008 171129suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Petrezselyem Anna Mónika 
245 1 4 |a The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag  |c Petrezselyem Anna Mónika  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Karcag és térségének gasztronómiája különös tekintettel a Karcagi birkapörköltre és a Karcagi Birkafőző Fesztiválra 
246 1 1 |a The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag 
695 |a Karcag 
695 |a Mutton stew of Karcag 
700 1 |a Gundel Dr János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12889/1/Dissertation.pdf  |z Dokumentum-elérés