Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Ágnes
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:GHP
HACCP rendszer
Élelmiszer eredetű megbetegedések
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg12905
005 20180428114156.0
008 171127suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Tóth Ágnes 
245 1 0 |a Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében  |c Tóth Ágnes  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a GHP 
695 |a HACCP rendszer 
695 |a Élelmiszer eredetű megbetegedések 
700 1 |a Magyarné Dr. Horváth Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905/1/Szakdolgozat-T%C3%B3th%20%C3%81gnes%20%28AAUUQM%29%202017..pdf  |z Dokumentum-elérés