Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | GHP HACCP rendszer Élelmiszer eredetű megbetegedések |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg12905 | ||
| 005 | 20180428114156.0 | ||
| 008 | 171127suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Ágnes | |
| 245 | 1 | 0 | |a Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében |c Tóth Ágnes |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a GHP | ||
| 695 | |a HACCP rendszer | ||
| 695 | |a Élelmiszer eredetű megbetegedések | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905/1/Szakdolgozat-T%C3%B3th%20%C3%81gnes%20%28AAUUQM%29%202017..pdf |z Dokumentum-elérés |