Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | GHP HACCP rendszer Élelmiszer eredetű megbetegedések |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg12905 | ||
005 | 20180428114156.0 | ||
008 | 171127suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Tóth Ágnes | |
245 | 1 | 0 | |a Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében |c Tóth Ágnes |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a GHP | ||
695 | |a HACCP rendszer | ||
695 | |a Élelmiszer eredetű megbetegedések | ||
700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905/1/Szakdolgozat-T%C3%B3th%20%C3%81gnes%20%28AAUUQM%29%202017..pdf |z Dokumentum-elérés |