Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Ágnes |
---|---|
További közreműködők: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | GHP HACCP rendszer Élelmiszer eredetű megbetegedések |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905 |
Hasonló tételek
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime
: Chami Fatime
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta
: Menyes Nikoletta
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes
: Mestyák Ágnes
Egy budapesti vendéglátóhely létesítése egyéni vállalkozóként
: Pruzsina Gábor
: Pruzsina Gábor
Fogyasztói magatartás a magyar melegkonyhás vendéglátóhelyeken - egy kérdőíves felmérés eredményei
: Rudolfné Katona Mária
Megjelent: (2011)
: Rudolfné Katona Mária
Megjelent: (2011)
Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből
: Pólik Pál
: Pólik Pál
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Melegkonyhás étkezde létesítése és gazdálkodásának bemutatása konkrét példán keresztül
: Simonné Huszár Bernadett
: Simonné Huszár Bernadett
Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
: Kiss Daniella
: Kiss Daniella
A Z-generáció vendéglátóhely választási szempontjai
: Gulyás Panna Krisztina
: Gulyás Panna Krisztina
Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
: Bóta Fruzsina
: Bóta Fruzsina
Magyarországi melegkonyhás vendéglátóüzlet piaci pozíciója, a megvalósítással és működtetéssel kapcsolatos elemzések
: Baár Csaba János
: Baár Csaba János
Nem melegkonyhás vendéglátóipari üzletek piaci pozíciója, működésük és gazdálkodásuk bemutatása konkrét példákon keresztül
: Kiss Roxána
: Kiss Roxána
Egy műszaki tanácsadó és vizsgáló szervezet minőségügyi rendszerének kialakítása specifikus követelmények alapján
: Kéninger Zoltán
: Kéninger Zoltán
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
A magyar gasztronómia fejlődése, hatása a turizmusra, egy létesítendő vendéglátóhely gazdasági elemzése
: Ilok Bence
: Ilok Bence
Beszerzés, mint menedzsment funkció, a Frame Group Kft. higiéniai anyag beszerzésének fejlődése
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
A szállítmánykövető rendszerekkel szembeni követelmények a Logisztika 4.0-ba.
: Németh Áfra
: Németh Áfra
Az osztrák borkultúra Magyarországon a KisBécs borbár tükrében Egy vendéglátóhely alapítása, működtetése
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian
: Plattner Adrian
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
A Mercure Budapest Korona hotel minősítése a meglévő osztályba sorolási követelmények alapján
: Gendur Nikolett
: Gendur Nikolett
Az emberi erőforrás menedzsment sajátosságai a közszférában. A vezetőkkel szemben támasztott követelmények. A teljesítmény, a minőségértékelés rendszer.
: Tóth Mariann
: Tóth Mariann
A COVID gazdasági hatása és vásárlói magatartás változása a vendéglátó egységekben, azon belül egy vendéglátóhely vizsgálata
: Kasza Réka
: Kasza Réka
A magyar gasztronómia és vendéglátás története és trendjei napjainkban. Vendéglátóhely-választási preferenciák vizsgálata Budapesten
: Badar Bence
: Badar Bence
Fogyasztói szokások, illetve tudatosság vizsgálata a hagyományos és a fenntartható női higiéniai termékek tekintetében
: Rácz Petra
: Rácz Petra
Maastrichti követelmények, mint mérőeszköz az EU tagállamok gazdasági teljesítményéhez, a gazdasági világválság előtt és után
: Kovácsné Gál Gabriella
: Kovácsné Gál Gabriella
Maastrichti követelmények, mint mérőeszköz az EU tagállamok gazdasági teljesítményéhez, a gazdasági világválság előtt és után
: Kovácsné Gál Gabriella
: Kovácsné Gál Gabriella
Közúti fuvarszervezése nemzetközi reptérre a Waberer’s International-nál, továbbá a fuvarokkal szemben támasztott követelmények és felmerülő problémák bemutatása
: Marosy Vajk Máté
: Marosy Vajk Máté
A Front Office személyzettel szemben támasztott követelmények változása az 1980-as évektől napjainkig a Novotel és a Mercure brand példája alapján
: Havasi Henriett Anett
: Havasi Henriett Anett
Az ISO 9000-es szabványsorozat bevezetéséhez szükséges követelmények ismertetése és az MSZ EN ISO 9001-es szabvány bevezetésének általános bemutatása
: Jasper Károly
: Jasper Károly
Könyvvizsgálat bemutatása egy termelővállalat esetében
: Kovács Bernadett
: Kovács Bernadett
Szolgáltatásmarketing egy épületgépészeti vállalkozás esetében
: Bakonyi Cintia Judit
: Bakonyi Cintia Judit
IFRS átállás egy ingatlanberuházó vállalkozás esetében
: Szabó Krisztina
: Szabó Krisztina
Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése egy magyarországi vállalat esetében
: Zemankó Dominic
: Zemankó Dominic
Betekintés a könyvvizsgálatba egy energiaipari cég esetében
: Farkas Zsuzsanna Alexandra
: Farkas Zsuzsanna Alexandra
IT rendszerek elemzése egy biztosítótársaság különböző üzletágai esetében
: Dede Barnabás
: Dede Barnabás
Vállalatirányítási rendszer bevezetésének lehetőségei egy kisvállalkozás esetében
: Keresztesy Gábor
: Keresztesy Gábor
Mezőgazdasági beruházás elemzése egy családi gazdaság esetében
: Polics Éva
: Polics Éva
Az influencer marketing alkalmazása egy divatmárka esetében
: Katona Zsófia
: Katona Zsófia
Hasonló tételek
-
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime -
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta -
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes -
Egy budapesti vendéglátóhely létesítése egyéni vállalkozóként
: Pruzsina Gábor -
Fogyasztói magatartás a magyar melegkonyhás vendéglátóhelyeken - egy kérdőíves felmérés eredményei
: Rudolfné Katona Mária
Megjelent: (2011)