Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | olasz konyha spanyol konyha görög konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12919 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg12919 | ||
005 | 20180428121957.0 | ||
008 | 171128suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Kiss Bence | |
245 | 1 | 3 | |a Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára |c Kiss Bence |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a olasz konyha | ||
695 | |a spanyol konyha | ||
695 | |a görög konyha | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12919/1/SZAKDOLGOZAT%20K%C3%89SZ.pdf |z Dokumentum-elérés |