Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Bence
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:olasz konyha
spanyol konyha
görög konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12919

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg12919
005 20180428121957.0
008 171128suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kiss Bence 
245 1 3 |a Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára  |c Kiss Bence  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a olasz konyha 
695 |a spanyol konyha 
695 |a görög konyha 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12919/1/SZAKDOLGOZAT%20K%C3%89SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés