Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Bence |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | olasz konyha spanyol konyha görög konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12919 |
Hasonló tételek
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos
: Horváth Ákos
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma
: Prekopa Dalma
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
A szakmai összefogások hatása a hazai gasztronómiára
: Csontó Zsófia
: Csontó Zsófia
A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században
: Kodrucz Rita
: Kodrucz Rita
A spanyol-magyar protokolláris hasonlóságok és különbségek, illetve a spanyol diplomácia jelentősége Magyarországon
: Bencsik Lilla
Megjelent: (2013)
: Bencsik Lilla
Megjelent: (2013)
Görög gyorsétterem marketing terve
: Mucsi Bence
: Mucsi Bence
A görög adósságválság hatása az euróra
: Göndöcs Ádám
: Göndöcs Ádám
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A spanyol-magyar diplomácia viszonya és a protokolláris hasonlóságok, illetve különbségek
: Deák Dominika
: Deák Dominika
A sikeres vezető kulcskompetenciáinak vizsgálata magyar, francia, illetve olasz vállalati kultúrákban
: Kaskötő Zsanett Tímea
: Kaskötő Zsanett Tímea
A görög válság és válságkezelő gazdaságpolitika
: Erdei Virág
: Erdei Virág
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
A görög krízis eurózónára gyakorolt hatásai
: Bécsy Sarolta
: Bécsy Sarolta
Görög válság - Görögország áldozat vagy felelős?
: Vastagh Viktória
: Vastagh Viktória
Az olasz-magyar kulturális kapcsolatok alakulása az Olasz Kultúrintézet tevékenységén keresztül
: Tóth Boglárka
: Tóth Boglárka
A görög gazdaság teljesítménye az integrációs tagság tükrében
: Labundy Péter
: Labundy Péter
A görög adósságválság szerepe az eurózóna szabályrendszerének újragondolásában
: Fülöp Gabriella
: Fülöp Gabriella
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Generációk jellemzése. Eltérő generációk és közöttük lévő hasonlóságok, ebből fakadó nézeteltérések, ezek feloldása verseny és állami szektorban.
: Pethő Henrietta
: Pethő Henrietta
Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok fejlődése
: Kövesdi Réka Adél
: Kövesdi Réka Adél
Az olasz működő tőkebefektetések Magyarországon
: Kiss Fanni
: Kiss Fanni
A magyar-spanyol diplomáciai kapcsolatok néhány kérdése különös tekintettel a budapesti Spanyol Nagykövetség tevékenységére
: Veres Villő
: Veres Villő
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Generációk jellemzése. Eltérő generációk és a közöttük lévő hasonlóságok, különbségek, ebből fakadó nézeteltérések, ezek feloldása a vállalati életben.
: Kamocsai Johanna
: Kamocsai Johanna
Generáció jellemzése. Eltérő generációk és a köztük lévő hasonlóságok, különbségek, ebből fakadó nézeteltérések, ezek feloldása a vállalati térben
: Bali Balázs Antal
: Bali Balázs Antal
Generációk jellemzése. Eltérő generációk és a közöttük lévő hasonlóságok, különbségek, ebből fakadó nézeteltérések, ezek feloldása a vállalati térben.
: Szamosi Liza
: Szamosi Liza
Olasz vendéglátóipari vállalkozások a magyar piacon - A budapesti olasz vállalkozások sajátos kihívásai
: Szelezsán Krisztián
: Szelezsán Krisztián
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
NFC technológia ismertetése, újfajta fizetési módok, illetve ezek gazdasági hatásai
: Sipos Marcell
: Sipos Marcell
Hagyományos és digitális marketingkommunikációs eszközök, illetve ezek integrációjának bemutatása a Decathlon példáján keresztül vizsgálva
: Andrási Bence
: Andrási Bence
Hasonló tételek
-
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos -
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma -
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili -
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella -
A szakmai összefogások hatása a hazai gasztronómiára
: Csontó Zsófia