A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Noémi Kinga
További közreműködők: Hanusz Dr. Árpád
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Méhészet
Falusi turizmus
Tápiögyörgye
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12921
Leíró adatok
Kivonat:A dolgozat a Juhász és Bene Bioméhészet falusi turizmusban betöltött szerepét mutatja be és annak fejlesztési lehetőségeit. Továbbá elemzi az egyes pénzügyi mutatókat. A dolgozatban található egy méhészeti programok iránti érdeklődést felmérő kérdőív, illetve egy mélyinterjú egy apiterápiás méhes ház tulajdonosával. A dolgozatban kidolgozásra került három, különböző célcsoportot megcélzó programsorozatokat. A dolgozat eredményeként megfogalmazható, hogy a méhészetnek a falusi turizmusban betöltött szerepére van igény és a vállalkozás ebből következően magasabb bevételt tud realizálni a jövőben.