A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Méhészet Falusi turizmus Tápiögyörgye |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12921 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg12921 | ||
005 | 20180212114643.0 | ||
008 | 171128suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Farkas Noémi Kinga | |
245 | 1 | 2 | |a A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban |c Farkas Noémi Kinga |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A dolgozat a Juhász és Bene Bioméhészet falusi turizmusban betöltött szerepét mutatja be és annak fejlesztési lehetőségeit. Továbbá elemzi az egyes pénzügyi mutatókat. A dolgozatban található egy méhészeti programok iránti érdeklődést felmérő kérdőív, illetve egy mélyinterjú egy apiterápiás méhes ház tulajdonosával. A dolgozatban kidolgozásra került három, különböző célcsoportot megcélzó programsorozatokat. A dolgozat eredményeként megfogalmazható, hogy a méhészetnek a falusi turizmusban betöltött szerepére van igény és a vállalkozás ebből következően magasabb bevételt tud realizálni a jövőben. | |
695 | |a Méhészet | ||
695 | |a Falusi turizmus | ||
695 | |a Tápiögyörgye | ||
700 | 1 | |a Hanusz Dr. Árpád |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12921/1/A%20m%C3%A9h%C3%A9szet%20%C3%A9s%20a%20m%C3%A9z%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1j%C3%A1nak%20megjelen%C3%A9se%20%C3%A9s%20fejleszt%C3%A9si%20lehet%C5%91s%C3%A9gei%20a%20falusi%20turizmusban%28Farkas%20No%C3%A9mi%20Kinga%29.pdf |z Dokumentum-elérés |