A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Noémi Kinga
További közreműködők: Hanusz Dr. Árpád
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Méhészet
Falusi turizmus
Tápiögyörgye
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12921

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg12921
005 20180212114643.0
008 171128suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Farkas Noémi Kinga 
245 1 2 |a A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban  |c Farkas Noémi Kinga  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozat a Juhász és Bene Bioméhészet falusi turizmusban betöltött szerepét mutatja be és annak fejlesztési lehetőségeit. Továbbá elemzi az egyes pénzügyi mutatókat. A dolgozatban található egy méhészeti programok iránti érdeklődést felmérő kérdőív, illetve egy mélyinterjú egy apiterápiás méhes ház tulajdonosával. A dolgozatban kidolgozásra került három, különböző célcsoportot megcélzó programsorozatokat. A dolgozat eredményeként megfogalmazható, hogy a méhészetnek a falusi turizmusban betöltött szerepére van igény és a vállalkozás ebből következően magasabb bevételt tud realizálni a jövőben. 
695 |a Méhészet 
695 |a Falusi turizmus  
695 |a Tápiögyörgye 
700 1 |a Hanusz Dr. Árpád  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12921/1/A%20m%C3%A9h%C3%A9szet%20%C3%A9s%20a%20m%C3%A9z%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1j%C3%A1nak%20megjelen%C3%A9se%20%C3%A9s%20fejleszt%C3%A9si%20lehet%C5%91s%C3%A9gei%20a%20falusi%20turizmusban%28Farkas%20No%C3%A9mi%20Kinga%29.pdf  |z Dokumentum-elérés