A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Noémi Kinga |
---|---|
További közreműködők: | Hanusz Dr. Árpád |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Méhészet Falusi turizmus Tápiögyörgye |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12921 |
Hasonló tételek
Méz értékesítése a vendéglátásban, a Tepliczky Méhészet tükrében
: Tepliczky Fanni
: Tepliczky Fanni
A Közel-Kelet gasztronómiájának megjelenése és elterjedése Budapesten
: Határ Sára Rebeka
: Határ Sára Rebeka
A méhészet, mint üzlet Stratégiai tervezés és végrehajtás
: Balasi Levente Ádám
: Balasi Levente Ádám
Speciális szolgáltatások megjelenése a falusi turizmusban keresleti és kínálati oldalról
: Kiss-Rezes Eszter
: Kiss-Rezes Eszter
Novaj falusi turizmusa és fejlesztési lehetőségei
: Boza Anna Mária
: Boza Anna Mária
A falusi turizmus fejlesztési lehetőségei Magyarországon
: Fejes Dóra
: Fejes Dóra
Falusi turizmus fejlesztési lehetőségei a Börzsönyben
: Mátyás Bence
: Mátyás Bence
A falusi turizmus és fejlesztési lehetőségei Szálkán
: Pánczél-Kónya Kitti
: Pánczél-Kónya Kitti
A méz kereskedelmének sajátosságai
: Tarjáni Aliz
: Tarjáni Aliz
A falusi turizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Mátranovákon
: Földesi Anna
: Földesi Anna
A méz a természet kincse
: Lencsés Eszter
: Lencsés Eszter
Máréfalva székelykapuinak vonzereje a falusi turizmusban
: Tobiás Annamária
: Tobiás Annamária
A méz felhasználásának alakulása Magyarországon
: Lukács Ágnes
: Lukács Ágnes
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
A dél-balatoni régió gasztronómiájának fejlődése
: Sneff Benjámin
: Sneff Benjámin
Magyarországi Szlovák kisebbség gasztronómiájának elemző bemutatása
: Szeredi Jácint
: Szeredi Jácint
Falusi turizmusban rejlő lehetőségek Tipászó-tanyán és térségében
: Balázs Rebeka Luca
: Balázs Rebeka Luca
Helyi, kistérségi és regionális vonzerők szerepe a falusi turizmusban
: Demeter István
: Demeter István
A falusi turizmus sajátosságai és lehetőségei Magyarországon és Ausztriában
: Kuszkó Noémi
: Kuszkó Noémi
Boden-tó hagyományos és mai modern gasztronómiájának bemutatása
: Bánhidi Petra
: Bánhidi Petra
A falusi turizmus helyzete Magyarországon és fejlesztési lehetőségei az Észak Magyarország régióban
: Vígh Virág
: Vígh Virág
Fenntartható vendéglátás a falusi turizmusban - két orgoványi szálláshely összehasonlítása
: Végh Boglárka
: Végh Boglárka
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás
: Bakó Tamás
A horvát kisebbségi népcsoport gasztronómiájának és kultúrájának elemző bemutatása
: Kovács Szonja Léna
: Kovács Szonja Léna
A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. jelentősége és fejlesztési lehetőségei a magyar turizmusban
: Parragh Noémi
: Parragh Noémi
A falusi turizmus lehetőségei Kesztölcön
: Kasuba Boglárka
: Kasuba Boglárka
A roma kultúra megjelenése és annak lehetőségei a turizmusban Magyarországon
: Kiss Zseraldina
: Kiss Zseraldina
A Csillaghegyi Strandfürdő turizmusban betöltött szerepe, fejlesztési lehetőségei
: Takács Andrásné Surán Edina
: Takács Andrásné Surán Edina
A falusi turizmus fejlesztési szerepe a helyi kisvállalkozásokra
: Bachmann János
: Bachmann János
A magyar méz szabályozása és piaci helyzete az Európai Unióban
: Herczeg Eszter
: Herczeg Eszter
A falusi turizmus fejlesztési lehetőségének vizsgálata Kápolnásfalu községben
: Lőrincz Andor
: Lőrincz Andor
Régi életformák megjelenése a turizmusban
: Budai Panna
: Budai Panna
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Pályázati források hatáselemzése a falusi turizmusban (Észak-magyarországi Régió példáján keresztül)
: Leé Dóra
: Leé Dóra
Helyi termékek jelentősége a falusi turizmusban a Bicskei és a Székesfehérvári kistérség vizsgálatában
: Engelhardt Éva
: Engelhardt Éva
Turisztikai vonzerők, vagy közösségépítő hagyományok újragondolása a falusi turizmusban RETHINKING TOURIST ATTRACTIONS OR COMMUNITY-BUILDING TRADITIONS IN RURAL TOURISM
: Szalók Csilla, et al.
Megjelent: (2023)
: Szalók Csilla, et al.
Megjelent: (2023)
A Közép- magyarországi régió gasztronómiájának vizsgálata a tradicionalitás és a megújulás vonatkozásában
: Merkl Máté
: Merkl Máté
Különböző vallások gasztronómiájának összehangolása egy hazai fiktív étterem bemutatásán keresztül
: Szucskó Péter
: Szucskó Péter
Raktározási, Árutovábbítási és Szállítmányozási Tevékenységek Feladatinak Megszervezése a Mez Crafts Hungary Kft-nél
: Kubaszek Richárd
: Kubaszek Richárd
Hasonló tételek
-
Méz értékesítése a vendéglátásban, a Tepliczky Méhészet tükrében
: Tepliczky Fanni -
A Közel-Kelet gasztronómiájának megjelenése és elterjedése Budapesten
: Határ Sára Rebeka -
A méhészet, mint üzlet Stratégiai tervezés és végrehajtás
: Balasi Levente Ádám -
Speciális szolgáltatások megjelenése a falusi turizmusban keresleti és kínálati oldalról
: Kiss-Rezes Eszter -
Novaj falusi turizmusa és fejlesztési lehetőségei
: Boza Anna Mária