Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Vascsák Lilla |
---|---|
További közreműködők: | Lenkovics Dr Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Avalon Park zöldség gyümölcs étterem felhasználás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12938 |
Hasonló tételek
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea
: Varga Fanni Andrea
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Almatermésű és csonthéjas gyümölcsök értékesítése Idared Felsőörs Kft.
: Tóthné Csorvási Ágnes Bianka
: Tóthné Csorvási Ágnes Bianka
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke
: Sipos Bolda Szemőke
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Európai Uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Kállai Gréta
: Kállai Gréta
Regionális és kohéziós támogatások felhasználása Görögországban
: Jákfalvi Blanka
: Jákfalvi Blanka
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva
: Sztanojev Viktória Éva
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
A PET palack felhasználása és környezeti hatásai
: Hetényi István Zsolt
: Hetényi István Zsolt
A felhő és annak felhasználása az élsportban
: Szekeres Áron
: Szekeres Áron
Videojátékok felhasználása a művelődésben és az oktatásban
: Tóth Taksony Dániel
: Tóth Taksony Dániel
A személygépjárművek megítélése, felhasználása és helyzete napjainkban
: Vécsey Áron
: Vécsey Áron
SAP rendszer pénzügyi felhasználása egy nagyvállalatnál
: Kádár Nikolett
: Kádár Nikolett
Gamer streaming videók üzleti célú felhasználása
: Szandrusic Alexandra
: Szandrusic Alexandra
Hasonló tételek
-
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea -
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka -
Almatermésű és csonthéjas gyümölcsök értékesítése Idared Felsőörs Kft.
: Tóthné Csorvási Ágnes Bianka -
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke -
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla