Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Konyhatechnológia sous vide konfitálás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12980 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg12980 | ||
| 005 | 20180502150330.0 | ||
| 008 | 171127suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Zabos Mercédesz | |
| 245 | 1 | 0 | |a Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek |h [elektronikus dokumentum] / |c Zabos Mercédesz |
| 695 | |a Konyhatechnológia | ||
| 695 | |a sous vide | ||
| 695 | |a konfitálás | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12980/1/Szakdolgozat%20-%20Zabos%20Merc%C3%A9desz.pdf |z Dokumentum-elérés |