Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zabos Mercédesz
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:Konyhatechnológia
sous vide
konfitálás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12980

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg12980
005 20180502150330.0
008 171127suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Zabos Mercédesz 
245 1 0 |a Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Zabos Mercédesz 
695 |a Konyhatechnológia 
695 |a sous vide 
695 |a konfitálás 
700 0 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12980/1/Szakdolgozat%20-%20Zabos%20Merc%C3%A9desz.pdf  |z Dokumentum-elérés