Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
Saved in:
Main Author: | Szabó Ildikó |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Híres ételek újragondolás tálalás magyar konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12981 |
Similar Items
Híres magyar pékségek napjainkban- Márkák vizsgálata-
: Kendi Bernadett
: Kendi Bernadett
Híres nők megjelenése Európa kulturális turizmusában
: Katona Szilárd Péter
: Katona Szilárd Péter
Híres márkák és a sport
: Szabó Rita
: Szabó Rita
Egy új program keletkezése
: Gyurkovics László
: Gyurkovics László
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Az államadósság keletkezése, dinamikája és kezelése - Magyarország és Lengyelország példája a 2000-es évek elejéig
: Vágó Dániel
: Vágó Dániel
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
A street food ételek fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Németh Kinga
: Németh Kinga
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Hagyományos ételek nyomában, a Balaton északi partján
: Tóth Dzsenifer
: Tóth Dzsenifer
Ételek minőségének biztosítása a külső rendezvény helyszíneken
: Lux Bence
: Lux Bence
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon
: Ádám Nikoletta
: Ádám Nikoletta
A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
: Zwick Magdolna Dina
: Zwick Magdolna Dina
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Published: (2008)
: Sándor Dénes
Published: (2008)
Lannathai étkezési szokások és a thaiföldi ételek térhódítása a hazai piacon
: Incefi Réka
: Incefi Réka
A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva
: Szalontai Lilla
: Szalontai Lilla
Similar Items
-
Híres magyar pékségek napjainkban- Márkák vizsgálata-
: Kendi Bernadett -
Híres nők megjelenése Európa kulturális turizmusában
: Katona Szilárd Péter -
Híres márkák és a sport
: Szabó Rita -
Egy új program keletkezése
: Gyurkovics László -
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina