How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary?
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | home restaurant fine dining Hungarian gastronomy Kitchen 551 Hungarian catering |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/12996 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg12996 | ||
| 005 | 20180220163159.0 | ||
| 008 | 171128suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a eng | ||
| 100 | 1 | |a Goldstein Ariella | |
| 245 | 1 | 0 | |a How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary? |h [elektronikus dokumentum] / |c Goldstein Ariella |
| 246 | 1 | 0 | |a How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary? |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a home restaurant | ||
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a Hungarian gastronomy | ||
| 695 | |a Kitchen 551 | ||
| 695 | |a Hungarian catering | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Papp Judit |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/12996/1/Ariella%20Goldstein%20Dissertation%20pdf.pdf |z Dokumentum-elérés |