Lack of marketing related to food intolerance

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gimesi Anna Zsófia
További közreműködők: Papp Judit
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:gluten intolerance
lactose intolerance
free-from products
allergy
marketing
gluten-free
lactose-free
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/13512

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg13512
005 20180220093349.0
008 171205suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Gimesi Anna Zsófia 
245 1 0 |a Lack of marketing related to food intolerance  |c Gimesi Anna Zsófia  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A marketing hiánya az ételintoleranciának megfelelő élelmiszerek esetében 
246 1 1 |a Lack of marketing related to food intolerance 
695 |a gluten intolerance 
695 |a lactose intolerance 
695 |a free-from products 
695 |a allergy 
695 |a marketing 
695 |a gluten-free 
695 |a lactose-free 
700 1 |a Papp Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/13512/1/DISSERTATION%20-%20Anna%20Zsofia%20Gimesi%20-%202017.pdf  |z Dokumentum-elérés